maandag 19 november 2012

19 november 2012

Ik zal even de link van Lexie bovenaan zetten. Hier is te lezen hoe het nu met Lexie gaat.

En ook een belangrijke link: Het komende nestje van Tresca . We hopen dat daar een kleine vriend voor onze Fatboy bij zit ☺

1 opmerking:

  1. Heel leuk Karin. Lexie gaat nu zo heerlijk. Ze heeft - meestal - door dat ze nu zelf de luikjes moet bedienen en grote stukken vlees eten doet ze prima. Lamshart is haar favoriet. Ze woog laatst al 2.7 kilo. Ik moet het toch eens overnieuw doen want ze oogt zoveel kleiner dan de anderen maar ja die zijn ook op Jewel na allemaal dik en breed (gelukkig niet helemaal letterlijk) volwassen grote dieren.
    Tresca is niet meer van mijn schoot af te branden en vanmorgen toen ik terugkwam van sporten en een behoorlijk lange zit nam, had zij alle gelegenheid en ik alle tijd om haar inmiddels al behoorlijke buik te bekijken. En te voelen. Of ze spinde te hard of ze had last van gas in haar darmen want... ik voelde bewegingen. En niet één keer! De foetusjes zijn nog maar 4,5 week oud. Dit heb ik nog nooit zo vroeg in de zwangerschap gevoeld. Het was ook anders dan aan het einde van de dracht want dan voel je meer de pootjes, nu zou het wenden en keren kunnen zijn. Ze hebben nog alle ruimte want Tresca is een grote poes. Zo spannend allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen