zondag 24 februari 2013

24 februari 2013


Fatboy is al weer bijna negen maanden oud. Inmiddels heet ie de helft van de tijd geen Fatboy maar Buddha, en dat niet eens vanwege zijn omvang. Je wordt er gewoon zo gelukkig van om hem aan te raken, te aaien.... net als met het buikje van Buddha. Vandaar de naam Buddha.
 
Maar echt zwaar is hij niet. We hebben hem net op de keukenweegschaal gewogen en hij komt op 4620 gram. Hij is in ieder geval al zwaarder dan onze oude lieve Herbie die op deze leeftijd iets van 4 ons lichter was.
 
Het gaat ontzettend goed met onze Buddha. Het is zo’n lief, aanhankelijk mannetje. Ben ik op zolder, dan is hij er met een halve minuut ook en ploft dan meteen neer alsof hij daar de hele tijd al gelegen heeft. Ga ik weer naar beneden, dan komt ie weer achter me aan en ploft weer neer, en ligt er meteen zo relaxed bij alsof ie niet weg geweest is.
 
Hij kan liggen en slapen in de meest onmogelijke houdingen. Wat ie al als klein kitten had, is dat ie graag op een plek ligt met minimaal één poot over de mand of plank. Dat is Stoerrrr. Hij voelt zich vreselijk te groot. ♥
 
Het enige probleem dat we met hem hebben is ’s ochtends als iemand opstaat, dan voelt hij het als zijn plicht de rest van het huishouden wakker te maken. Dan gaat hij elke slaapkamer af, en mauwt met hoge piepstem de rest wakker, net zo lang tot je de wekker naar hem wilt gooien.


Foto's!! (er zijn ook nog een paar leuke filmpjes, die zal ik er straks ook op zetten)


Hij dacht dat de kerstboom speciaal voor hem was neegezet

Dus de kerstballen lagen er sneller uit dan wij ze er in konden hangen

Op strooptocht

En hij lijkt zo lief

En toen.....

Op naar de top!

Onze eigen Al Bundy

Hij heeft al zijn ballen nog ;)

In de tuin


Druk verkeer op de schommel
"Meals on wheels"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten